نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: عبدالله همتی
موارد یافت شده: 7
1 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)2 - Effect of polyols on shelf-life and quality of flat bread fortified with soy flour (چکیده)
3 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
4 - DEVELOPMENT OF SHELF STABLE IRANIAN BARBARI BREADS USING HURDLE TECHNOLOGY (چکیده)
5 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
6 - تأثیر استفاده از آرد سویا و آرد بلوط بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی کیک بدون گلوتن (چکیده)
7 - Application of Glazing for Bread Quality Improvement (چکیده)